Sample image

Gaan jullie trouwen en je hebt nog geen openingsdans?

Dan zijn er verschillende mogelijkheden hoe wij jullie kunnen helpen. U kunt een reguliere danscursus bij ons volgen, deze starten in januari en in september of je kunt privélessen nemen.

Alles is mogelijk , wil je voor jullie openingsdans een standaard Foxtrotje
(Quickstep) , Salsa, Dirty dancing, een eigen nummer of juist spetterende openingsdans op een eigen nummer of juist iets wat je op you tube hebt gezien, alles kan, niks is te gek voor ons!!! Eventueel een mix voor uw dans maken kunnen wij ook, voor maar € 25,- heb je je eigen dance mix voor jullie openingsdans!

Kortom, wij maken,samen met jullie , de openingsdans op maat!

Voor een impressie van verschillende openingsdansen die wij samen gemaakt hebben met onze bruidsparen klik_hier

Ook hebben we enkele openingsdansen staan op ons You tube kanaal:

Voorbeeld openingsdans 1

Voorbeeld openingsdans 2

Voorbeeld openingsdans 3

Voorbeeld openingsdans 4

 


 

Informeer bij ons naar alle mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Kosten voor een privéles voor 1 paar bedragen € 70,- voor een uur.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0648505553

 

Honeymoon cursus of verkorte cursus

Regelmatig start er een verkorte cursus speciaal voor paren om toch nog even een aantal dansen onder de knie te krijgen om op een feestje of bruiloft goed uit de voeten te kunnen.

Doe nu nog mee met deze cursus van 6 weken!Een Foxtrotje (Quickstepje) mag natuurlijk nooit ontbreken, maar ook de Swing en de Jive worden samen met andere bruidsparen en/of dansparen, in 6 weken aangeleerd.

En willen jullie ouders, getuigen, ceremoniemeesters of feestgangers ook leren dansen dan zijn ze natuurlijk welkom om ook mee te doen met deze cursus!

De geplande data zijn helaas al voorbij, zodra we weer een cursus gaan plannen staan de data hieronder.

Wel starten we in september 2024 weer met onze nieuwe danscursussen van 15 weken.
voor meer informatie klik hier

Sample image

Bedrijfsfeest saai en voorspelbaar? Met de crew van Tiggelman heeft u het bedrijfsfeest waar men het nog tijden over heeft!

Wie heeft ze niet eens meegemaakt, van die voorspelbaar saaie bedrijfsfeesten.? Zo’n feest waar de onderlinge sfeer eerder slechter van wordt dan beter?

Ontdek hoe leuk een bedrijfsfeest kan zijn met Tiggelman!

Wij kunnen allerlei verschillende workshops op jullie feest verzorgen bijv. Salsa, Country, Stijldansen, Streetdance, Lindyhop en nog veel meer!!! Aan de hand van de omvang en samenstelling kunnen we een passend programma bieden. De Tiggelcrew, ons ervaren team van dansleraren en begeleiders, zorgt voor een actief programma.

“Een onvergetelijke middag Salsa les met het hele team en hun partners. Als de verhalen in de koffiekamer weer eens loskomen dan verschijnen er altijd grote glimlachen!” Mirjam Bellemakers, BS D’n Overkant

Informeer bij ons naar alle mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0648505553

Wil je weer eens wat anders met je vrijgezellenfeest?

Ook dat is bij ons mogelijk. Of het nu een Salsa , Streetdance of Zumba workout is of juist een dans van je eigen Tiggelman Tijd ,alles kan!  We starten dan met een workshop dans, dan gezellig even borrelen met een drankje ( en eventueel een bittergarnituurtje) en dan weer fris de dansvloer op om het gezellig af te sluiten.

 

Alles is mogelijk, meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0648505553

 

Sample image

Tiggelman Dance & Events is in te huren op uw locatie om kleine en grote evenementen met dansactiviteiten mogelijk te maken.

Wij geven dansworkshops in verschillende stijlen om uw evenement extra sfeer te geven.

Interesse in onze diensten voor uw evenementen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0648505553