Het dansmekka van Breda en omgeving heet Tiggelman Dance & Events.

Wij zijn al jaren lid van de Nederlandse Bond van Dansleraren (NBD), tevens de grootste Nederlandse vakorganisatie.

Tiggelman Dance & Events is een moderne dansschool met een lange geschiedenis.Reeds bestaan wij al meer dan 70 jaar in Breda en 12 oktober 2019 hebben we ons jubileum gevierd, toen bestonden we 35 jaar op de Slingerweg! Dus met nogal wat jaren ervaring en gediplomeerde instructeurs en begeleiders kunnen we iedereen aan het dansen krijgen!!

 

 

Tiggelman Dance & Events heeft een team van gemotiveerde medewerkers die graag voor je klaar staan.

van links naar rechts, vanaf bovenste rij ; Assistent en Barman Thomas,Barman Alex, Barlady Charlotte, Assistent en Barman Jeroen, Assistent en Barlady Mery, Assistent en Barman Dominique, Barlady Kimberly,Manusje van alles Anja, Danslerares en eigenaresse Renate Tiggelman, dansleraar, Streetdance en Zumba-instructor Laurens en Assistent en Barlady Inge !!!!

Blik op verleden

De naam ‘Tiggelman’ staat al jaren garant voor een heerlijk avondje uit waarin dansen centraal staat. Na de verhuizing van de dansschool van de Haven naar de Slingerweg in 1984 werd de naam veranderd in Dansschool Leon & Anja Tiggelman. Inmiddels staat de derde generatie Tiggelman op de dansvloer, want vanaf 2000 worden de lessen met veel plezier door dochter Renate gegeven. Ook zij weet gezelligheid te combineren met lessen van goede kwaliteit.

Een echte Tiggelman dus!